Kräuterland BIO olej z vlašských ořechů (250 ml)

BIO olej zvlašských ořechů lisovaný za studena vtop kvalitě
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
13.10.2022
Kód: 731
480 Kč
Kräuterland BIO olej z vlašských ořechů (250 ml)
Ne náhodou připomínají jadérka vlašského ořechu mozek. Látky obsažené vtěchto ořeších totiž opravdu podporují funkci právě tohoto orgánu. Až okolo 60% hmotnosti vlašského ořechu totiž tvoří kvalitní tuky, které jsou pro lidský organismus prospěšné. Tyto ořechy taktéž obsahují poměrně mnoho proteinů a bohaté jsou také na minerální látky, vitamíny E a skupinu B, napomůže obsah fytoestrogenů a velmi vysoký podíl kyseliny linolové. Kvalitní vysoce postavený olej vyrobený znepražených vlašských ořechů dodává jídlům skvělou chuť, použít ho můžete na studené i teplé pokrmy. Nápomocný bude i při pečení. Výjimečnou ořechovou chuť přidá i salátovým dresinkům, smoothie nebo vařené zelenině. Kromě využití vkuchyni je vhodný také jako kosmetický přípravek. Výtažek zvlašských ořechů podporuje vitalitu pokožky, nehtů a vlasů, a vytváří neviditelnou bariéru, která je chrání před vlivy vnějšího prostředí. při pečení průměrnou dávku oleje aplikujte po sprchování/koupání vmasírováním do vlhké pokožky (zabezpečí lepší průnik účinných látek do kůže) vpřípadě potřeby je možno použít olej i jako přípravek na vlasy či na výživu nehtů 100% čistý olej znepražených vlašských ořechů vorganické kvalitě VLAŠSKÉ OŘECHY uklidňují a pomáhají při usínání snižují hladinu cholesterolu vkrvi zabraňují zánětlivým procesům a vzniku krevních sraženin posilňují obranyschopnost organismu prevence proti rakovině, cukrovce, osteoporóze a kardiovaskulárním onemocněním udržují zdravý cévní systém podporují trávení a obnovují střevní mikroflóru zlepšují paměť a pozornost zabezpečují obnovu kůže a dobré hojení ran podporují stavbu svalstva TIP Jak je o ořeších všeobecně známo, látky vnich pozitivně působí na lidský mozek. Snídaňová dávka oleje (stačí 1 čajová lžička) stimuluje jeho buňky už vúvodu dne a prospěje vašemu každodennímu fungování.